Ki vagyok én?

Fogyni szeretnél? Itt a helyed az oldalon. Garantálom neked, hogy a csatornáimon minden információ a rendelkezésedre áll majd, ha végre leadnád a felesleges kilókat, illetve szeretnél egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élni. 

Ki vagyok én?

1988 óta foglalkozom sporttal, azaz lovaglással és lovakkal.

1993-ban találkoztam a galopp sporttal, s azóta a rabja vagyok 

1999-2007 között versenysportolóként működtem, mint amatőr zsoké

2000 óta többfajta sportággal is megismerkedtem: kickbox (egyszer még fekete öves leszek), pilates, Cross Fitness, TRX, HIIT, Spinning, Rehabilitációs torna, Bodypump, Balance, Yoga…

2000 óta elvégeztem minden iskolát, ami szükséges volt ahhoz, hogy jelenleg mint Mesteredző tevékenykedhessek Fitnesz és Egészségmegőrző vonalon.

Elvégeztem a táplálkozási tanácsadó képzéseket is. Mindezeket többnyire Németországban, ahol jelenleg is élek, egyedülálló anyaként 4 gyermekemmel. Jelenleg most 9-13 év közöttiek. 

Mesteredzőként dolgozom egy helyi fitnesz stúdióban, plusz rendszeresen órákat adok (jelenleg hetente 13-at 🙂 ) Okleveles, bejegyzett edző vagyok a következő területeken: LesMills Bodypump, LesMills BodyBalance, LesMills BodyCombat, Pilates, Spinning, Cross Fitness, Aqua-fitnesz, Gerinctorna, Jóga. Mindegyik órát nagyon szeretem, leginkább a Bodycombat, Balance és a Spinning áll hozzám a legközelebb.

Emellett egyéni vállalkozóként dolgozom, mint táplálkozási tanácsadó, személyi edző, valamint életvezetési Coach. Sőt, mint tulajdonos-tréner lovat tenyésztek, s remélhetőleg a jövőben futtatok is versenyekben.

A Családom

Komoly célokat állítottam a következő 5 évre magam elé: 

Szeretnék sok-sok embernek segíteni abban, hogy egy karcsúbb és harmonikusabb életet élhessen.

Szeretném megmutatni, hogy bárki bármit elérhet, amit szeretne, hiszen ha nekem sikerül 1300 km-re az otthonomtól, teljesen egyedül megteremteni mindent, ami egy kiegyensúlyozott élethez szükséges, akkor bárkinek sikerülhet bármi!

Szeretném a saját lovunkat önmagam trenírozni és itt Németországban sikereket elérni vele.

Plusz szeretném a weboldalamat, és az online csatornáimat olyan szintre fejleszteni, ahol már rengeteg embernek segíthetnék egy fittebb, karcsúbb, egészségesebb és harmónikusabb életet kialakítani.

Csatornáim mottója: “Teljes megújulás testben és lélekben!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.